Kiderült mi az, amit a 30-35 éves nők favorizálnak

vakacio-utazasA múlt évben 13,2 százalékos növekedéssel, 499 millió forintra emelkedett a K&H Biztosítónál az utasbiztosításból származó díjbevétel, ennek közel fele online kötésből származott – közölte a biztosító az MTI-vel. Az online kötések hetven százalékát a biztosító saját honlapján indítják az ügyfelek, a maradék hányad az internetes alkuszok részesedése. A biztosító által bemutatott arány azért érdemel figyelmet, mivel az utasok általában valamelyik online alkusz portálján kalkulálják ki a díjat és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás minőségét, és onnan nyomban elindítható a biztosítás megkötése is. A biztosító adatai szerint az online kötést leginkább a harminc és harmincöt év közötti nők favorizálják. Az interneten biztosítást kötők az utazás előtt általában három-öt nappal már megkötik a szerződést.

A teljes magyar utazási biztosítási piac tavaly 2,5 százalékkal, 10,39 milliárd forintra bővült a Mabisz adatai szerint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Csábos nők fejik a balekokat a Skype-on

hét jún 22 , 2015
A Microsoft online kommunikációs hálózata sok csalónak biztosít játszóteret, beleértve olyan nőket is, akik némi bájolgással elérik a férfiaknál, hogy vetkőzzenek nekik a kamera előtt, majd azzal zsarolják meg őket, hogy nyilvánosan megosztják a kompromittáló képeket — írja a virusirto.hu. Az ilyen akciókat persze vonzó nők hajtják végre, és olyan Skype […]