Kicsi az új Kingston USB kulcs, de 3.0-ás

DataTraveler_Locker_G3_16GB_DTLPG3_16GB_sc_hr_20_12_2013_23_11A Kingston bemutatta a DataTraveler microDuo 3.0 USB-kulcsot. A DataTraveler microDuo 3.0 kiegészítő tárhelyet biztosít az olyan OTG-támogatással (lásd lenn) rendelkező eszközök számára, mint az okostelefonok és a táblagépek. A hagyományos USB 3.0- és microUSB-csatlakozóval is ellátott meghajtóval közvetlenül és kényelmesen csatlakozhat mobileszközökhöz és számítógépekhez is. Az új pendrive akár 64 GB-ra képes bővíteni az AndroidTM-készülékek tárhelykapacitását, így könnyedén helyezhetünk át nagyméretű fájlokat – fényképeket, videókat és zenéket – telefonunk vagy táblagépünk és az USB-meghajtó között. A DataTraveler microDuo 3.0 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os kapacitással érhető el, ötéves garanciával. Az új meghajtó elődje a korábban kiadott DataTraveler microDuo 2.0. A DataTraveler microDuo 3.0 USB-kulcs mellé ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.

Az USB OTG (On-The-Go) kábel lehetővé teszi egyszerű USB eszközök összekötését egy okostelefonnal. Az USB-OTG kábel használatával például egy okostelefonhoz USB meghajtót, egeret, billentyűzetet és más USB Slave eszközt lehet csatlakoztatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az emberi szemet utánozná Fuji Xerox szoftver

vas júl 13 , 2014
A Xerox leányvállalata, a Fuji Xerox olyan, a szélesebb közönség számára elérhető fotótechnikai megoldásokon dolgozik, amelyekkel az otthoni felhasználók is kedvük szerint alakíthatják, formázhatják kedvenc képeiket. Legfrissebb fejlesztésük arra irányult, hogy olyan eljárást dolgozzanak ki, amely utánozza azt, ahogyan az emberi szem érzékeli a színeket, formákat erőteljesebb fényviszonyok, vagy éppen […]

Friss, ropogós