Ki sem lépsz Magyaországról, mégis barangolási díj van a számládon: roaming akadémia

hatarItt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít.

19. Lehetséges az, hogy romaing díjak szerepelnek a számlán, annak ellenére, hogy nem tartózkodtunk külföldön? Ez előfordulhat az ún. szándékolatlan romaing esetében, vagyis akkor, ha nem lépjük át az országhatárt, de a telefonkészülékünk magától átvált az erősebb jelű külföldi hálózatra. Ezt úgy kerülhető el, hogy határmenti településeken kikapcsoljuk az automatikus hálózatválasztást és kézi hálózatválasztásra állítjuk a készüléket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megérkezett a Telenorhoz az LG Watch Urbane

sze júl 22 , 2015
Igazi technológiai különlegességgel, az LG Watch Urbane okosórával bővül a Telenor kínálata. A minőségi fém és üveg alapanyagokat tartalmazó készüléket kerek formájú, pengeéles képű P-OLED-kijelzővel szerelték fel, így alig különbözik egy luxuskarórától. A zsebünkben lapuló okostelefonhoz kapcsolódva pedig megjeleníti a beérkező Facebook-üzeneteket, e-maileket, navigációs funkciója megmutatja, melyik sarkon kell befordulnunk […]
okosóra