Ki Mit Tube: tíz nap alatt két és félmillióan kattintottak

kimittudA szervezők szerint tíz nappal a Ki Mit Tube élesedése után világosan látszik: a tehetségkutató megmozgatta az országot. Az augusztus 21-i start óta közel kétszáz „pályaművet” töltöttek fel a versenyzők, amelyek többsége zenei produkció, de extrémsportoló videóját éppúgy megtaláljuk a www.kimittube.hu oldalán, mint versmondóét, tánccsoportét, ismert és ismeretlen vloggerét. Az internetezők kreativitása aligha meglepő, az érdeklődés azonban a legoptimistább becsléseket is felülmúlja. A Ki Mit Tube első tíz napjának mérlege eddig több mint 2,5 millió megtekintés.

A Ki Mit Tube-on az érdeklődők eddig 2 826 536 perc videót néztek meg. A közel 200 versenyprodukció mellett a tíz nap leforgása alatt 61 zsűrivideó is felkerült az oldalra. Mondik Noémi, Puzsér Róbert, Péterfy Bori, Szirmai Gergő és a többi zsűritag véleményére kiemelkedően kíváncsiak voltak a tehetségkutató követői: ezek a legnépszerűbb videók között szerepelnek. A feltöltési időszak szeptember 13-ig tart, eddig lehet nevezni az új videókat, majd a zsűrin a sor, hogy a 15 legtöbb szavazatot elérő produkciót ötre csökkentse. A végső öt szeptember 21-én, a YouTube-on élőben közvetített showműsoron méretteti meg magát a nyereményekért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Online Kiskereskedelmi Index: jó félévetet zárt a szegmens

ked szept 9 , 2014
Az online kiskereskedelem hat legnagyobb szektora az év első hat hónapjában, együttesen 62 milliárd forint forgalmat bonyolított, ami a várható éves forgalom 41 százaléka – derül ki a GKI Digital – Árukereső.hu közös, Online Kiskereskedelmi Index (OKI) kutatássorozatának idei harmadik felméréséből. Az év második negyedévében szinte minden szektor esetében a […]

Friss, ropogós