K&H: érkezik a Garmin Pay

Szeptember végétől a Garmin Pay okosórás fizetési megoldást is elérhetővé teszi a K&H az ügyfelei számára. A Garmin okosórákba a legismertebb – Mastercard, Maestro – kártyákat lehet digitalizálni, ezt követően a telefonra telepített Garmin Connecttel használhatóak NFC-s fizetésre, azonban fizetéshez elegendő az óra, a telefonnak nem kell a felhasználónál lennie. A fizetéshez szükség lesz a Garmin Pay Connect alkalmazásra, amely iOS és Android rendszerű telefonokon egyaránt működik. Ezt követően az arra képes okosórával érintésmentes, kártyás tranzakciót lehet végrehajtani, de ATM-eknél is használható lesz. „A Garmin órákat sokan a sport kapcsán ismerik, azonban már egyre kevesebben veszik le edzés után. Részévé vált a mindennapoknak, éppen ezért alkalmasnak kell lennie a fizetésre is, hogy valóban könnyebbé tegye a használója életét. A K&H ügyfelei is élhetnek ezzel szeptember 28-ától” – mondta Németh Balázs, a K&H innovációs vezetője.

A K&H-nál a Google Pay-tranzakciók összege az idén áprilisi indulás óta havi átlagban 6200 forintot tett ki, a K&H-nál 2019 vége óta elérhető Apple Pay-tranzakciók összege havonta átlagosan pedig 6500 forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A legnépszerűbb díszhalfajta - útmutató a guppikhoz!

szo okt 2 , 2021
Az akváriumi halak közt a guppik az egyik legnagyobb “közönségkedvecek”, hiszen szépek, színesek, egyszerű a tartásuk, és csodás látvány, ahogy békésen úszkálnak. Kezdőknek is ajánlottak, noha azért nem árt tisztában lenni pár dologgal velük kapcsolatban.  Hány guppit tarts és mekkora akváriumban? A guppik csapatban élő halfajták, ezért minimum 6-7, de […]
guppi petguru.hu

Friss, ropogós