Kevés fénynél sem adják fel a Canon új hálózati biztonsági kamerái

hardverA Canon Europe két új, gyenge fényviszonyok melletti használatra tervezett hálózati biztonsági kamerát mutatott be. Mindkét modellt beltéri használatra tervezték, a VB-M50B típus egy polcra, asztalra helyezhető biztonsági kamera, VB-H651V jelzésű társa pedig plafonra rögzíthető dómkamera kivitelben készül. Mindkét biztonsági kamera olyan fejlett optikával és képérzékelő szenzorral készül, amellyel kevés fény mellett is lehetővé válik a jó minőségű felvételek készítése, az optikai zoomjuk pedig távolról is irányítható.

A VB-M50B belsejében egy nagy érzékenységű, 1,3 megapixeles felbontású Canon DIGIC DV III-as CMOS képérzékelő szenzor található, az ötszörös optikai nagyítást biztosító objektív pedig a nagy rekesznyílás révén a szokásosnál több fény juttat a kamerába – az új modellek optikája széles látószögnél F1.8-as, maximális zoom mellett pedig F2.4-es rekeszértéket kínál, tehát még ötszörös nagyítás esetén is világos felvételeket kapunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új POS terminál menedzsment megoldását mutatott be az Ingenico Group

pén márc 18 , 2016
Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások szállítója, az Ingenico Group bemutatta új megoldását, amely a fizetési terminálok tulajdonosainak, és üzemeltetőinek nyújt minden eddiginél hatékonyabb segítséget. Az Estate Manager teljes felügyeletet és irányítást biztosít a fizetési terminálok felett egy széles funkcionalitást kínáló web-alapú portálon keresztül. A modulokból álló rendszer számos funkciót kínál […]

Friss, ropogós