Két új szilárdtinás a Xeroxtól

nyomtatoA Xerox két új, környezetbarát, szilárdtintás nyomtatót kezd árusítani Magyarországon. A ColorQube 8880 és 8580 fejlesztői azt tűzték ki célul, hogy a termelékenység és az optimális színteljesítmény megtartása mellett jelentősen csökkentsék a berendezés szén-dioxid kibocsátási szintjét. A ColorQube 8880 – más szilárdtintás nyomtatókhoz hasonlóan – a színes oldalakat három kategóriába sorolja lefedettségük szerint, így a kevesebb szín használata kisebb nyomtatási költséget von maga után.

Mindkét berendezés a teljesítményt és a termelékenységet helyezi a központba: az első nyomat öt másodpercen belül készül el, egy perc alatt pedig 51 színes vagy fekete-fehér oldal nyomtatható. A készülékeket ellátták a Xerox 2400 FinePoint szoftverrel, ami gyorsan, megbízhatóan és a minőségi követelményeknek megfelelve javítja a felbontást és végzi el a színkorrekciót. A berendezések a sima papír megnyomásától kezdve a címkék, borítékok, névjegyek elkészítéséig bármire használhatóak, továbbá kétoldalas és N-up (több oldal egy lapra) nyomtatási mód is választható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Piacon a Novell ZENworks Mobile Management 3.0

csü okt 16 , 2014
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a Novell ZENworks Mobile Management 3.0. A megoldás lehetővé teszi az informatikai szakemberek számára, hogy egyszerűen felügyeljék a vállalati infrastruktúrán belül használt, céges és privát tulajdonú készülékeket, mobileszközöket és számítógépeket. A legfrissebb kiadás támogatja a Samsung vállalati mobilos megoldásait és […]

Friss, ropogós