Két új gamer egér a SpeedLinktől

SpeedLink-Decus-RespecA kedvező árú kiegészítőket kereső haladó játékosok körében nagy népszerűségnek örvendő, kivételesen kényelmes fogásáról és hatékonyságáról ismert Decus egeret a felhasználók visszajelzései alapján továbbfejlesztette a SpeedLink, megalkotva a Decus Respec-et. A funkciók és megjelenés tekintetében is széles körű testre szabhatóságot kínáló gamer egér két legnagyobb újdonsága a friss fejlesztésű, 400 és 5000 dpi között állítható érzékenységű érzékelője, valamint súlyozhatósága. A gyártó, meghallgatva a játékosok igényeit, kiegészítő súlyokkal látta el az egeret: a játékosok az ideális ellenállást négy darab 4,5 grammos súly használatával érhetik el. A Decus Respec nagy sikert arató elődjéhez hasonlóan hét színben pompázó LED világítással, makro-szerkesztővel és hét gombbal érkezik, 128 Kb-os memóriája pedig öt profil tárolására képes.

A gamescom 2016-on egy profi játékosok igényeire szabott vadonatúj gamer egeret is bemutatott a SpeedLink, a tíz gombbal ellátott Omnivi Gaming Mouse-t. Az akár 12 000 dpi-s felbontású érzékelésre képes egér a hüvelykujj pihentetésére is alkalmas alumínium alapon nyugszik, és a lehető legkényelmesebb használatot biztosítja. A hétszínű LED világítás mellett a testre szabhatóságot önálló szoftvere garantálja, mely segítségével az egér gombjai és komplex makrók is konfigurálhatók. A profilok tárolására az eszköz korlátlan számban képes. A Decus Respec szeptember végén 15 990, az Omnivi Gaming Mouse pedig 19 990 forintos javasolt végfelhasználói áron, október elején kerül a boltok polcaira.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az LMP hadat üzen a mobilátjátszó tornyoknak

csü aug 18 , 2016
Az LMP törvénymódosító javaslatot nyújt be a mobil adótornyok felállításának és működtetésének szigorúbb szabályozása érdekében. A mai jogszabályi környezet következtében a szolgáltatók néhány könnyen teljesíthető jogszabályi előírást betartva bejelentés és engedély nélkül jogosultak átjátszók elhelyezésére, ha megállapodást kötnek az építmény tulajdonosával. Mindezt annak ellenére tehetik, hogy a mai napig nem […]
taps

Friss, ropogós