Két új elnyűhetetlen telefont dobott piacra az EVOLVEO

EVOLVEO-StrongPhone-X2Két új, hagyományos strapatelefonnal bővítette kínálatát az EVOLVEO. Az X2 és X3 készülékek mindegyike nagymértékben ellenáll a külső behatásoknak. Mindkét telefon főként azoknak ajánlott, akiknek az átlagosnál ellenállóbb, tartósabb készülékre van szükségük. Legyen szó akár extrém sportokról, szabadtéri munkáról, kirándulásról, az EVOLVEO X2 és X3 biztosan megállja a helyét. A készülékek ugyanis IP 68 védelemmel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a pornak, valamint hatvan percig 1,2 méter mélységig vízállók is. Az ellenállóságot tovább fokozza a gumiborítású váz, valamint a zárófedélmentes, vízálló USB csatlakozó. Ez utóbbi segítségével egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont a töltőhöz vagy egy USB kábel segítségével a számítógéphez is.

A telefonok dual SIM funkciósak, így két SIM kártyával is használhatjuk azokat, akár úgy, hogy mindkét SIM aktív, de az egyiket ki is kapcsolhatjuk. A készülékek nagy teljesítményű akkumulátort kaptak, hogy biztosan bírják az extrém használatot is. Az X2 és az X3 is rendelkezik 3G interneteléréssel valamint wifi hotspot funkcióval, így akár más eszközünkön is használhatjuk a nagy sebességű internetet. Az X3 emellett néhány hasznos kiegészítőt is kapott. Rendelkezik például PowerBank funkcióval, így külső akkumulátorként használhatjuk egy másik telefon vagy táblagép töltésére. Emellett helyet kapott rajta egy SOS gomb és egy nagy teljesítményű elemlámpa is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így juthatnak értékes információkhoz a vállalatok

szo ápr 2 , 2016
A Lenovo új szerver-, szoftvermegoldásokat jelentett be, amelyek révén a vállalatok gyorsabban juthatnak értékes információkhoz, egyszerűsíthetik az it-felügyeletet, csökkenthetik a TCO-t és maximalizálhatják a rendelkezésre állást — legalábbis s gyártó szerint. A legújabb Intel Xeon sorozatú processzorok köré épülő Lenovo szerverek hat teljesítmény-világrekordot értek el a virtualizáció, az adatbázis-kezelés, a […]

Friss, ropogós