Készíts biztonsági másolatot: így frissíts Windows 10-re

mentesA szlovák ESET bejelentette, hogy a Windows platform alatt működő otthoni (7-es és 8-as verzió) és üzleti (5-ös és 6-os verzió) megoldásai kompatibilisek a Microsoft legújabb operációs rendszerével is. A Windows 10 telepítése során azonban érdemes néhány biztonsági lépést megtenni vagy átgondolni.

2. Készíts biztonsági másolatot: A rendszeres biztonsági mentés mindig fontos szempont adataink védelmében, különösen igaz ez a zsaroló kártevők virágkorában és akkor, ha új operációs rendszert telepítünk. Segítségével bármilyen probléma esetén vissza tudjuk állítani adatainkat és esetlegesen a rendszer korábbi állapotát is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A mobil malware-ek száma a végtelenhez tart

vas aug 2 , 2015
A Kaspersky Lab friss jelentése szerint 2015 második negyedévében a háromszorosára nőtt a mobilkészülékeket támadó malware-k száma. Az orosz it-biztonsági társaság által blokkolt webes támadások ötvenegy százaléka Oroszországból indult ki. Továbbra is a mobil online banki ügyintézés a mobil fenyegetések fő célpontja. A Kaspersky első negyedévi jelentése megemlíti a Trojan-SMS.AndroidOS.OpFake.cc nevezetű […]
Android