Kerüljünk szemmagasságba: tíz tipp Neil Aldridge-től II.

szelfi-allatkertA Sony Mobile felkérte a parkőröket, hogy készítsenek fényképeket a vadonban élő állatokról mozgás közben. A fényképezést megelőzően az elismert természetfotós, Neil Aldridge -aki az Év Európai Természetfotósa volt 2014-ben-, tartott kurzust a parkőröknek, megosztotva velük tapasztalatait, amelyekre vadon élő állatokkal való munkája során tett szert.

Mindig légy kész lehajolni, vagy inkább letérdelni. Alacsony helyzetben jobban elkülönítheted az alanyt a fókuszon kívül eső háttértől és előtértől. Ez a kamera prediktív hibrid autofókuszának is segít a mozgásban lévő alanyok követésében. A legtöbb állat alacsonyabb nálunk, ezért az alacsony elhelyezkedés segít szemmagasságba kerülni az alannyal. Sőt, a magasabb állatokat így még lenyűgözőbbé és impozánssá tehetjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A jegyekhez is hozzáfért telefonján a diák

hét szept 5 , 2016
Egy 17 éves kiskunhalasi tanuló feltörte az egyik halasi szakközépiskola rendszerét, így hozzáfért a kamerákhoz és diáktársai adataihoz, jegyeihez. Kár volt dicsekednie, mert ezért bukott le. Az egyik kiskunhalasi szakközépiskola munkatársa még május 25-én bejelentést tett a rendőrségen, hogy az iskola egyik tanulója társainak azzal dicsekszik, hogy okostelefonján keresztül hozzáfér […]
osztály

Friss, ropogós