Kerül, amibe kerül: segítene a kisvállalkozásoknak a Magyar Telekom

Magyar TelekomA Magyar Telekom csupa szív: „non-stop biznisz” csomagokkal siet a vállalkozók „segítségére”.

A Magenta 1 non-stop Business egy olyan csomag, amelyet a Magyar Telekom a kimondottan a vállalkozások igényeihez és elképzeléseihez igazított. A csomag részeként a folyamatos online elérést és a nagy sebességű adatkapcsolatot a választható sávszélességű új üzleti vezetékes net biztosítja. Annak érdekében, hogy a hozzáférés és a vállalkozás adatai is biztonságban legyenek, az új csomagok esetében az ingyenes felhő alapú adatbiztonsági megoldás, a Cisco Umbrella gondoskodik. A folyamatosság az üzleti vezetékes internetnél szó szerint értendő: a Telekom tavalyi adatai alapján a szolgáltatás 99,95 százalékos (~4,3 óra kimaradás egy évben) rendelkezésre állással működött. Üzleti internet szolgáltatásunkhoz a „faltól falig” stabil kapcsolat kialakítása érdekében pedig kiegészítőként Üzleti Okoswifi csomag is választható, Üzleti Wifi asszisztenciával.

Az opcionális Okoswifi olyan, az üzlethelyiség méretéhez, illetve a vállalkozás paramétereihez igazodó vezeték nélküli megoldást nyújt, amely a fizikai tér (iroda, raktár, eladótér és így tovább) minden pontján garantálja a megbízható netkapcsolatot. A csomagra újonnan előfizetők számára a távközlés társaság öt munkanapon belül beköti és élesíti a megrendelt vezetékes internetet. Érdemes tudni, hogy Magenta 1 Business csomaghoz szükséges a távközlési társaság mobil-előfizetésével rendelkezni. Ha ez nincs, akkor a Magyar Telekom már-már önzetlenül a leendő ügyfél rendelkezésére áll. (Ha mindez nem elég csábító, érdemes megnézni a havi előfizetői díjakat… hát nem túl barátiak! A -szerk- megj.)


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A műanyag mikroszemcsék már az emberek vérében vannak

hét márc 28 , 2022
Először találtak emberi vérben műanyag mikroszemcséket, a kutatók a vizsgált emberek majdnem nyolcvam százalékánál kimutatták a szennyezést — írta a The Guardian. A felfedezés azt bizonyítja, hogy a részecskék terjednek a szervezeten belül és a szervekben is megtapadhatnak. Egészségre gyakorolt hatásukat egyelőre nem ismerjük. A kutatóak aggasztónak tartják a jelenséget, […]
vér

És még ez is...