Kerékpárt is lopott a mobiltolvaj, mégis gyalog kapták el

mobil-tolvajBerhidáról hívták a 112-es segélyhívószámot 2014. október 16-án 10 óra 30 perckor, mivel egy családi ház udvaráról kerékpárt tulajdonítottak el. A bejelentést követően Sherlock Holmes méltó utódai, Füst Ádám rendőr főtörzsőrmester és Bors József rendőr főtörzsőrmester adatgyűjtést végeztek, amely során kiderült, hogy egy férfi a keresett kerékpárral közlekedett a településen. A rendőrök meghallgattak egy tanút, akinek a személyleíráshoz hasonló férfi az előző napon egy mobiltelefon-készüléket kínált eladásra. Az üzlet nem jött létre, mert a vevőnek kétségei voltak a telefonnal kapcsolatban.

A bejelentéstől számított alig egy óra elteltével a körzeti megbízottak igazoltattak egy gyalogost, akinek a személyleírása megegyezett azzal, aki a kerékpárt eltulajdonította, illetve aki a telefont eladásra kínálta. A 46 éves L. Jánost intézkedés alá vonták, ruházatát átvizsgálták, amelynek során előkerült egy mobiltelefon-készülék is. A telefonról megállapították, hogy az egy helyi vendéglőből tűnt el. L. János ellen lopás gyanúja miatt indított eljárást a Várpalotai Rendőrkapitányság — írja a police.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Informatika a Társadalomért Egyesület: az internetadó nem a társadalomért lenne

pén okt 24 , 2014
Az Informatika a Társadalomért Egyesület közleménye szerint az internet használata, a digitális írástudók száma, az internetes gazdaság fejlettsége alapvetően befolyásolja hazánk versenyképességét. Az internet használatának megadóztatása hátrányosan érinti az egyre inkább internetre épülő világunkat, közvetlen és közvetett negatív hatásai számottevőek lehetnek. Az internetadó olyan kényszermegoldások alkalmazására késztetheti a lakosságot és […]

Friss, ropogós