Képtelenek a mobilcégek hiánytalan pályázatot benyújtani

dokumentumokTegnap, 2014. június 16-án lezárult a szélessávú szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok tárgyában kiírt pályázat jelentkezési határideje. A jelentkezési határidőt követően az NMHH azonnal megkezdte az alaki követelményeknek való megfelelés vizsgálatát.

A hatóság hiánypótlásra hívta fel a jelentkezőket, hogy a beadott jelentkezésekhez további pontosításokat és kiegészítő tájékoztatást kérjen az eljárási rend megtartása mellett. A hiánypótlások beérkezését és értékelését követően zárul le a pályázati nyilvántartásba vételi folyamat. A nyilvántartásba vett résztvevők listáját az NMHH a honlapján közzéteszi. A pályázatok tartalmi vizsgálatára csak a nyilvántartásba vételt követően kerül sor — áll a hatóság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mobiltelefon csere-bere: lebukott az adonyi csaló

csü júl 17 , 2014
Az adonyi rendőrök vádemelést javasolnak a férfival szemben, aki mobiltelefon cserét ajánlott az interneten, azonban a cseretelefont nem küldte meg a hirdetésre jelentkezőnek. Az Adonyi Rendőrőrs csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást P. Zoltán ellen. A rendőrőrsre 2014 márciusában érkezett bejelentés arról, hogy egy internetes portálon ismeretlen tettes […]
tolvaj