Kényezteti az Invitel az IPTV-előfizetőit

LangsteinerMarianne
Langsteiner Marianne

Az Invitel IPTV-szolgáltatását augusztus 1-jétől olyan új, felvevős vevőegységgel (set top boxszal) kínálja, amely akár 400 órányi műsor rögzítését is lehetővé teszi. Azaz több mint 16 teljes napnyi, kizárólag az ízlésünk és érdeklődésünk szerint összeválogatott műsor várhatja a munkában megfáradt előfizetőket, amikor hazaérnek. Az új, úgynevezett LPVR-es (helyi programozható videorögzítés) beltéri vevőegység előnye, hogy nem egy távoli szerverről, hanem egyenesen a néző nappalijából érkezik a jel. Az eszköz használatával azt a műsort is visszanézhetjük, ami munka- vagy alvásidő alatt ment a tévében, vagy akkor kerül adásba, amikor elutazunk otthonról. A nagy kapacitású berendezéssel az előfizetett csomag bármelyik tévécsatornájának adását fel lehet venni, így senki sem marad le kedvenc műsoráról. Az Invitel IPTV-szolgáltatását élvezők eddig is rögzíthettek tartalmakat egy központi szerverre, ennél a megoldásnál azonban csak bizonyos csatornák műsorát lehetett felvenni.

A helyi rögzítős vevőegységeket 2014. augusztus elsejétől új előfizetés megkötésekor igényelhetik az Invitel GPON és VDSL szolgáltatási területeken élő ügyfelei, míg meglévő előfizetés esetén a náluk lévő vevőegységek egyikét cserélhetik le az új készülékre. A televíziós műsorfelvételt biztosító eszköz 1.190 forintos havi díjért vehető igénybe. „Az Invitel kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az ügyfelei kényelmét és szórakozását támogató, jó ár-érték arányú és korszerű szolgáltatást nyújtson. Meggyőződésem, hogy a kínálatunkban most megjelenő új vevőegység a magyar piacon egyedülállóan nagy tárhelyének köszönhetően még teljesebbé teszi a tévézés élményét” – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Louis Vuitton vs. eBay: nyolc után ismét szent a béke

sze aug 13 , 2014
A francia LVMH  (a Louis Vuitton anyacége) és az eBay véget vetettek a hamisított áruk miatt nyolc éve tartó pereskedésnek, és megegyeztek, hogy mostantól együttműködnek. A jogi harc az amerikai aukciós portálon árult hamisítványok miatt robbant ki. A per lezárásával a vállalatok bejelentették, hogy közös erőfeszítéseket fognak tenni a szellemi […]

Friss, ropogós