Kell kategória: az új ThinkPad X1 Carbon tényleg klassz

Lenovo-X1-CarbonA Lenovo ThinkPad X1 Carbon továbbra is a világ legkönnyebb 14 hüvelykes üzleti ultrabookja — állítja a gyártó. Szerintük az X1 Carbon vékonyabb, könnyebb és erősebb, mint valaha. Az ügyfélközpontú továbbfejlesztés érdekében meghallgattuk a felhasználók visszajelzéseit, és számos fejlesztést hajtottunk végre, így például bővítettük a megjelenítési lehetőségeket, növeltük a memória- és tárkapacitást, tökéletesítettük a kapcsolódási lehetőségeket, valamint könnyebbé varázsoltuk az immár 1,18 kilogrammos X1 Carbont.

Az akár egy terabájt szupergyors Samsung NVMe PCIe SSD tároló a SATA SSD sebességének kétszeresét nyújtja. Ultragyors vállalati szintű kapcsolat a Qualcomm Snapdragon X7 LTE modemmel, amely 4G LTE Advanced Carrier Aggregation támogatást kínál az akár 300 Mbps-os letöltési sebességért. A ThinkPad X1 család számos kiegészítőt is tartalmaz, amelyeket kifejezetten az általános felhasználói élmény fokozására terveztek. Ilyenek például a Dolby által az X1 sorozathoz optimalizált ThinkPad X1 In-Ear fejhallgatók, amelyeket kettős vezérlővel láttak el a telefonhívások, zenék és filmek hangminőségének javítására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A bankok és fizetési szolgáltatások harmada felelőtlen

hét jan 11 , 2016
Egy friss kutatásból az derült ki, hogy a pénzügyi szolgáltatók 33 százaléka nem nyújt az ügyfelek számára biztonságos csatornát az összes fizetési tranzakcióhoz, annak ellenére, hogy 62 százalékuknál jelentős növekedés észlelhető a fogyasztók pénzügyi tranzakcióit illetően, és 50 százalékuk úgy véli, hogy az online pénzügyi csalások száma növekszik. A felmérésből […]
bankkártya

Friss, ropogós