Kell: itt az Acer 25 collos, kávamentes monitora

monitorAz Acer bemutatta új, 25 col képátlós H257HU monitorát, kávamentes kialakítással, WQHD felbontással. Az Acer H257HU futurisztikus, szálcsiszolt fém borítású talppal rendelkezik. Mindemellett a felső rész csillogó és egyben fényes ezüst vonalvezetést hordoz. A társaság közleménye szerint a Zero Frame dizájnnak és az IPS technológiának köszönhetően a betekintési felület növekedett, akár multimonitor beállítással, vagy épp nagy látógögekből nézve. A WQHD (2560 x 1440) felbontás, a 100 000 000:1 kontrasztarány és a gyors, mindössze négy milliszekundumos válaszidő klassz. Ráadásul a megjelenítő tökélyre csiszolt hangélményt is nyújt, köszönhetően a TrueHarmony és a DTS surround technológiák alkalmazásának.

Az Acer TrueHarmony fokozott basszust, minimalizált torzítást és rétegzett hangzást ígér, a testre szabható equaliser optimalizálja a frekvencia egyensúlyt, úgy, hogy a mozifilmek életszerűvé váljanak, a daloknak még nagyobb hangmélységük legyen; a DTS hangzás pedig tiszta, szűrt hanghatásokkal ruházza fel a monitor hátulra helyezett hangszóróit. Az Acer H257HU kijelzőt felszerelték HDMI 2.0 porttal, amely akár 18Gbps sávszélességget is bír. További két aljzat is igénybe vehető: hagyományos DVI, illetve a manapság egyre elterjedtebb DisplayPort 1.2 szabvány is. Akinek ez is kevés, az először mélyedjen el önmagában, gondolkozzon el, s ha nem jut dűlőre, akkor használja a beépített EyeProtect techológiát, amellyel nagymértékben csökkenthető a szem fáradása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagy siker az LG Instagram pályázata: mindenki megtalálta az ívet

csü ápr 9 , 2015
Több mint nyolcezer fotó érkezett az LG „Keresd az ívet” című Instagram fotópályázatára. A zsűri döntése alapján a fődíjat, az LG G Flex2 ívelt okostelefont a @trblaise nicknéven publikáló felhasználó nyerte. Március 10-e és 31-e között, az #LG_keresdazivet hashtaggel Instagramra feltöltött, ívet, vagy íveket ábrázoló képpel lehetett indulni a fotópályázaton. […]