Kedvezmény: villámgyors wifi modemet kínál a UPC

Carra-Anita-UPCAz eddigieknél gyorsabb és erősebb wifi modemet kínál a UPC Magyarország előfizetőinek, ráadásul kedvezményesen. A fantáziadúsan Connect Box-nak elnevezett új készülék, amely a UPC anyavállalata, a Liberty Global saját fejlesztése, a 2,4 és az 5 GHz-es tartományban is működik, a legmodernebb AC-s wifi szabvány szerint, és az eddigi routerekhez képest sokkal nagyobb távolságra tudja továbbítani a jelet. A a továbbfejlesztett jeltovábbítási rendszere biztosítja azt is, hogy a UPC hálózatán elérhető akár 500 Mbit/sec sebességű internet ne veszítsen gyorsaságából a wifi kapcsolat szűk keresztmetszete miatt.

„Ma már alapvető elvárás ügyfeleink részéről, hogy mindenhol működjön a wifi és akadálytalanul, jelentősebb lassulás vagy akadozás nélkül tudjanak internetezni. A felhasználók nem szeretnének azzal foglalkozni, hogy milyen módon jut el hozzájuk a kívánt tartalom, számukra az a lényeg, hogy hibátlan legyen az otthoni vagy irodai internetezés élménye. A most bemutatott Connect Box segítségével az eddigieknél is élményszerűbbé válik az internethasználat, hiszen az új készülék lényegében lebontja a falakat a szélessávú tartalmak előtt. Az új generációs wifi router bevezetése újabb jelentős állomás innovatív termék- és szolgáltatás kínálatunk bővítésében” – nyilatkozta Carra Anita, a UPC Magyarország marketing és tartalomfejlesztési igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Melyik cégnek nyert négy terméke is EISA-díjat idén?

sze aug 17 , 2016
Például a Canonnak, amelynek négy terméke is elnyerte a fotós iparág egyik legrangosabb elismerésének számító EISA-díjat. A szakmai zsűri döntése alapján a 2016-2017-es szezon legjobb európai DSLR fényképezőgépe a Canon EOS 80D lett, míg az EOS-1D X Mark II a legjobb professzionális DSLR-fényképezőgépének címét nyerte el. Az EF 35mm f/1.4L […]

Friss, ropogós