Kasszírozzon PDA-val

pdaRugalmasabbá, követhetővé és gyorsabbá teszi a raktározás logisztikai folyamatait az a megoldás, amelyet most vezet be a piacra a Laurel Cégcsoporthoz tartozó ProgAdat Kft. A már létező nagykereskedelmi rendszer most kiegészül PDA-támogatással is – mondta a cég ügyvezetője. Végh Ferenc kiemelte, a folyamat a megrendeléstől a házhozszállításig teljesen elektronikus úton zajlik. A terítőjárat személyzete a megrendelés helyszínén kiszámlázhatja és kasszírozhatja is a bevételt. Így azonnal és biztosan a pénzéhez jut a nagykereskedő, legalább 8-10 nappal korábban, mint a hagyományos módon.

A ProgAdat nagykereskedelmi rendszere magas raktári készletnyilvántartást támogató rendszer, amely alkalmas jövedéki áruk kezelésére, illetve a termékek szavatossági idejének figyelésére is. Ez most kiegészül egy dinamikus számlázási és készletezési rendszerrel – mondta a cég ügyvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megjelent az AIDA64 4.50

csü máj 29 , 2014
Elkészült az AIDA64 termékcsalád 4.50-es verziója. A rendszer-információs szoftvercsalád mind a négy tagja megkapta a frissítést, így a népszerű pc-diagnosztikai és sebességmérő program, az AIDA64 Extreme, valamint a vállalati felhasználóknak szánt eszközmenedzsment- és rendszerteszt-megoldás, az AIDA64 Business is. Az új kiadásban bemutatkozik egy többszálú OpenCL GPGPU AES-256 benchmark, amelynek segítségével […]
hacker

És még ez is...