Kaspersky: vissza fogjuk sírni 2020-at III.

vírusA Kaspersky szakemberei közzétették a 2021-re szóló fenyegetés-előrejelzéseit: digitalizáció, zsarolás, vakcinahekkelés.

Vakcinahekkelés: új lehetőség a COVID-19 kiaknázására. Az orvosi és egészségügyi témák csaliként való használata a jövő évben is folytatódni fog, és meghatározó marad legalább addig, amíg véget nem ér a világjárvány. A támadók egészségügyi kutatások iránti megnövekedett érdeklődésének fő oka a koronavírus elleni vakcina kifejlesztése volt. A koronavírussal kapcsolatos kutatási adatok ellopására irányuló törekvések 2021-ben is folytatódni fognak. Amíg a globális egészségügyi közösség tovább folytatja a koronavírus elleni harcot, bármelyik vállalat, amelyik jelentős sikerekről számol be a vakcinafejlesztés területén, célzott támadások potenciális áldozatává válik. Az a tény azonban, hogy a kórházak nagyobb figyelmet fordítanak a digitális biztonságra, reményt ad arra, hogy 2021-ben fokozottabb együttműködést láthatunk majd a kiberbiztonsági szakemberek, a szervezetek és az egészségügyi rendszerek között. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nagy válságok, mint amilyen például egy világjárvány, arra készteti a szervezeteket, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak az infrastruktúráik védelmére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egy focista a pályacsúcstartó az Instagramon

ked jan 5 , 2021
Elsőként érte el a negyedmilliárdos követői számot az Instagramon Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás futballistája. A 35 éves portugál klasszis ezzel toronymagasan vezeti a „népszerűségi versenyt”, hiszen a második helyen álló Ariana Grande énekesnő mindennapjait „csak” 213,6 millióan követik. A harmadik helyen az egyik legfelkapottabb hollywoodi akciósztár Dwayne Johnson […]
stadion

És még ez is...