Karas Mónika új kitüntetéseket alapított

KarasMónikaKaras Mónika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke rendeletben alapított kitüntetéseket, elismeréseket. A jövőben az NMHH feladatkörével összefüggő kiemelkedő tevékenység, teljesítmény elismeréseként, a hírközlés és a média területén kiemelkedő szakmai munkát nyújtó hazai és külföldi szakember, az NMHH feladatai megvalósításában, szakmai tekintélyének erősítésében tartósan kimagasló színvonalon tevékenykedő közszolgálati tisztviselő, valamint munkavállaló szakmai elismerése érdekében Dr. Magyari Endre-díjat és Goldmark Péter Károly-díjat alapított, amelyet saját maga adományozhat az arra érdemeseknek.

A mindkét díj posztumusz is adományozható, és évente legfeljebb két fő részére adományozható. A Dr. Magyari Endre-díj átadására a Távközlés világnapján fog sor kerülni, míg a Goldmark Péter Károly-díjat a Magyar közmédia napján adják át.

Ugyancsak a hatóság munkájával összefüggő kiemelkedő tevékenység, teljesítmény elismeréseként, a hírközlés és a média területén kiemelkedő szakmai munkát nyújtó, tartósan kimagasló színvonalon tevékenykedő közszolgálati tisztviselő és munkavállaló szakmai elismerésére az Év Dolgozója és A kiemelkedő szakmai munkáért elismerő oklevelet is adományozhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Budapestre jön a 3D világ

hét jún 30 , 2014
Budapesten rendezik június 30. és július 4. között a 3DTV technológiák egyik legjelentősebb idei nyári egyetemét és konferenciáját (3DTV-Conference 2014), ahova a világ minden részéről várnak előadókat és résztvevőket. A rendezvényt a világszerte HoloVízió technológiaként ismert 3D szemüvegnélküli displayt kifejlesztő magyar Holografika és a 3D média területen vezető Tamperei Műszaki Egyetem […]

Friss, ropogós