Karácsonykor kifosztottuk a kínai webáruházakat

Kínai csúcsmobil, robotporszívó, soundbar és fülhallgató – ezek az idei karácsony slágertermékei a kínai webshopokból vásárló magyarok körében. A RendeljKínait.hu adatai szerint a kínai webshopokból rendelő magyarok többsége nem hagyta az utolsó pillanatra a vásárlást és még időben megrendelte a karácsonyi ajándékokat. A statisztika szerint a vásárlók a különböző kedvezményeket biztosító napokon voltak a legaktívabbak – a forgalom nagy részét a Szinglik Napján, valamint a Black Friday és a Cyber Monday közötti időszakban bonyolították le.

A RendeljKínait.hu értékesítési adatai szerint idén is az okoskütyük és a robotporszívók a legnépszerűbb termékek a kínai webáruházakból vásárló magyarok körében a karácsonyt megelőző időszakban. A legkeresettebb márkák között magasan vezet a Xiaomi és a BlitzWolf, de az Alfawise termékeit is nagy számban rendeltük. Az adatok szerint idén a karácsonyt megelőző időszakban átlagosan közel negyvenezer forintért vásároltak kínai webshopokból a magyarok, de volt olyan kiugró összegű rendelés is, ami megközelítette a 300 ezer forintos értékhatárt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Idén tovább nő az internetes adathalász támadások száma

szo jan 5 , 2019
Idén tovább nő az internetes adathalász támadások száma az Eset előrejelzése szerint. A szlovák internetbiztonsági társaság úgy véli, hogy az IoT eszközök (Internet of Things – a dolgok internete: a világhálóra csatlakozó intelligens használati eszközök kapcsolódása), valamint a közművek, infrastruktúrák, erőművek, ipari környezetek a következő évben is egyre inkább a […]
adathalász

Friss, ropogós