Karácsonyi készülődés: tippek az Inviteltől VI.

1

karacsonyTökéletes bejgli a vonalban
A karácsonyi menü klasszikus desszertje a bejgli, amit nem egyszerű jól elkészíteni, olyat pedig, amilyet a nagymama süt, szinte lehetetlen. Ugye ismerős a helyezet? A múlt évben a karácsonyi vacsora alkalmával elkértük tőle a titkos receptet, most pedig hiába forgatjuk fel a konyhát, nem találjuk sehol. Ilyenkor a legegyszerűbb, ha feltárcsázzuk a nagyszülőket, akik szinte fejből diktálják a hozzávalókat és az elkészítés lépéseit — javasolja az Invitel.

One thought on “Karácsonyi készülődés: tippek az Inviteltől VI.

  1. Gyönyörű ez a karácsonyi bejgli. A kézzel készített karácsonyi díszek is nagyon jók tudnak lenni Ötletes és kis költségvetésből megvalósítható. Viszont az ajándék már más kérdés. Egyszer próbáltam kézzel készíteni ajándékot azóta is megbántam. Kell hozzá egy kis kézügyesség. Sokaknak a karácsonyi ajándékok kapcsán a csokoládé, borotvahab, könyvek jutnak eszébe, de a legjobb ha karácsonyra valami egészen különlegeset és tényleg valódi értéket az egészséget ajándékozzuk.

    Ebben az évben nem fogok mellé

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elindult a Vodafone 4G-s szolgáltatása

hét nov 17 , 2014
Alig néhány nappal a szükséges hatósági engedélyek beszerzését követően a Vodafone Budapest belvárosában elindította a korábbinál gyorsabb mobilinternet hozzáférést nyújtó 4G szolgáltatását — írja az MTI. A Vodafone szélessávú 3G mobilinternet hálózata jelenleg az ország 98,4 százalékát fedi le és a hálózaton az ország nagy részén ma is elérhető a […]
4G - 3G