Karácsonyi ajándékcunami a Telenornál

Több ajánlattal, például meglévő, lakossági hangalapú előfizetéssel rendelkező ügyfeleinek szóló háromnapos korlátlan és díjmentes belföldi beszélgetéssel vagy mobilnetezéssel készül a Telenor a karácsonyi szezonra. A most indult új, HiperCsoport szolgáltatással a telenorosok több előfizetés esetén kedvezményeket érhetnek el, például csoporton belüli ingyen beszélgetést és akár 15 százalék havidíjkedvezményt. A csoportos kedvezményrendszerbe számlás, kártyás és otthoni internet-előfizetések is bevonhatók. Mindezeken túl elindították a MyKi Touch gyerekórához használható, Telenor Mini tarifát.

Megkeresésünkre a Telenor sajtóosztálya azt közölte, hogy az ajándék három nap korlátlan és ingyenes hívás vagy mobilnet meglévő, hangalapú feltöltőkártyás előfizetésel rendelkező ügyfeleikre is vonatkozik. Ezen kívül a most indult HiperCsoport szolgáltatás keretében a Hello Kártyás tarifacsomaggal rendelkezőknek a HiperCsoport tagjaként 1390 forint/30 nap időszaki díjért ingyenes és korlátlan csoporton belüli beszélgetés jár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hárommilliárdos állami megbízást teljesített a Delta Csoport

pén nov 29 , 2019
Több mint 15 ezer informatikai eszközt – laptopokat, projektorokat, routereket – szállított le idén a Delta Csoport az ország 1500 Digitális Jólét Pontjára. A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) – amely Magyarország legnagyobb informatikai megrendelője – 3,2 milliárd forint értékben kötött szerződést a vállalattal közösségi internet-hozzáférési pontok felszerelésére és beüzemelésére. […]

Friss, ropogós