Karácsonyi ajándék: hiperklassz

PentaxVan, amikor a teljesítmény meghazudtolja a méretet. Ritkán, nagyon ritkán, de tényleg előfordul ilyen csoda. Mint a Sony közleménye állítja, a férfiakat a teljesítmény hozza lázba. A NEX-5T teljesítménye e szerint meghazudtolja méretét, ugyanis ez a kis gép a DSLR fényképezőgépek sebességével és precizitásával készít képeket. A 16,1 megapixeles APS-C érzékelő éles képrögzítést és gyenge megvilágítás mellett is világos képre képes. A gyors autofókusznak köszönhetően nem lehet elszalasztani egyetlen pillanatot sem, amely aztán egyetlen mozdulattal a telefonra vagy táblagépére küldhető a beépített NFC és wifi segítségével.

A háztartások nyolcadának nem telik ajándékozásra
A magyar háztartások nyolcada nem vásárol karácsonyi ajándékot az idén, de akik vásárolnak, azok általában ugyanannyit gondolnak költeni, mint tavaly – írta a Tárki Társadalomkutatási Intézet idén decemberi adatfelvételének elemzése alapján. A felmérés szerint a háztartások több mint kétharmada ugyanannyit, valamivel több, mint negyede kevesebbet, hat százaléka többet tervez költeni karácsonyi ajándékra, mint tavaly. Míg az idén a magyar háztartások 12 százaléka nem tervezett karácsonyi ajándékvásárlást, addig két éve ez az érték 15 százalék volt – ismerteti a Tárki. Az átlagosnál magasabb a karácsonyi ajándékot nem vásárolók aránya azok körében, akik községben, a Dél-Dunántúlon, Észak-Magyarországon (16-17 százalék), illetve az Észak-Alföldön (22 százalék) élnek — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem vevőmágnes a legújabb technológia

vas dec 22 , 2013
ShareTweetPinShareA Xerox vásárlási szokásokat vizsgáló kutatóvállalata, a WDS az ünnepek közeledtével arra volt kíváncsi, hogy az emberek mi alapján választanak okostelefont és milyen vásárlási preferenciákat fogalmaznak meg ezekkel a termékekkel kapcsolatban Amerikában. A felmérés szerint nem igazolható az a tény, hogy a legújabb fejlesztésekkel felszerelt mobilok iránt a legnagyobb a […]
telefon

És még ez is...