Káprázatos negyedévet zárt a UPC

tapsA UPC Magyarország közzétette első negyedéves statisztikáit. A társaság az év elején jelentősen növelte szolgáltatási területét: az első három hónapban 21 ezer új háztartásra terjesztette ki hálózatát, így Magyarország legnagyobb lefedettségű 500 Mbit/s sebességre képes internet szolgáltatása már a teljes UPC hálózat 87 százalékán elérhető. Március végére a cég ügyfeleinek száma elérte a 810 ezret; különböző tévés, internetes, mobil és telefonos szolgáltatásokhoz kapcsolódó előfizetéseinek száma pedig – 32 ezerrel – 1,84 millióra nőtt.

A vállalat márciusban ünnepelte a telekommunikációs piacon egyedülálló, korlátlan adatforgalmat kínáló UPC Mobil elindításának első évfordulóját. A UPC Mobil előfizetői köre dinamikusan növekedett az első negyedévben, így a cég mobilszolgáltatásait ma már negyvenezer ügyfél használja. Áprilisban a vállalat bejelentette, hogy kedvező mobilcsomagjait szolgáltatási területén mindenki számára elérhetővé teszi.

UPC

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Intel ISEF: Bálint Karola különdíjas

szo máj 14 , 2016
Az Intel ISEF (Intel International Science and Engineering Fair) idei díjazottak között van Bálint Karola, aki a „ShopMap” című projektjével jutott be a döntőbe, s nyert különdíjat. A ShopMap alkalmazás számos vásárlás közben felmerülő kellemetlenségekre nyújt megoldást: használói például elkészíthetik benne saját bevásárlólistájukat, amelynek tartalmát utólag is bármikor megváltoztathatják. A […]

Friss, ropogós