Kaposváron folytatja a telefontokgyártást a Mobilfox

MobilfoxKaposvárra helyezte át a telefontokok gyártását a Mobilredfox kft. (Mobilfox), a 1,5 milliárdos beruházás keretében létrejött új gyárban óránként akár ezer tokot is képesek készíteni, ami korábban a teljes napi kapacitás volt. A társaság tájékoztatása szerint az új gyárban 1400 négyzetméteren, 18 gépen gyártják és nyomtatják a telefontokokat. A társaság közölte, a beruházás keretében olyan eszközöket szereztek be, amely lehetővé teszi, hogy a fröccsöntéstől a nyomtatásig minden gyáron belül történjen. Jelenleg tizenegy országból érkeznek megrendelések telefontokokra, megnövekedett igények esetén a gyártókapacitásuk képes fedezni további országokban való terjeszkedést is – közölte a Mobilfox. A magyar tulajdonban lévő Mobilfox 2016 óta működik, a társaság jelenleg száz embernek ad munkát.

Nyilvános cégadatok szerint a Mobilredfox Kft. tavaly 1,58 milliárd forint értékesítési nettó árbevételt ért el az előző évi 275 millió forint után, a cég adózott eredménye 2020-ban 377,7 millió forintot tett ki a 2019. évi 28,4 millió forinttal szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar befektetők a bukaresti MI cég 8,5 millió dolláros tőkeemelésében

csü nov 11 , 2021
Magyar befektetők, a PortfoLion Capital Partners és a DayOne Capital is részt vett a bukaresti székhelyű FLOWX.AI mesterséges intelligenciával (MI) foglalkozó társaság nyolc és fél millió dolláros feltőkésítésében. A közleményben kiemelték: ez az idei év egyik legnagyobb európai „magvető befektetése”, amelyet több sikeres vállalkozó angyalbefektetőként is támogat. A cég a […]
dollár

És még ez is...