Kápolnai az Antenna Hungária élén

KapolnaiAndrasSeszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter Kápolnai Andrást kérte fel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) szakmai felügyelete és tulajdonosi joggyakorolása alatt álló Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatójának. A kinevezés 2014. szeptember 10.-étől hatályos.
Kápolnai 2006 óta dolgozik az Antenna Hungária Zrt.-nél, 2008 novemberétől a vállalat lakossági és távközlési igazgatója, megbízott stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója volt.

„A kilenc évvel ezelőtt magánosított, stratégiai fontosságú társaság újból állami kézbe került. Mára megvalósult az a stratégiai törekvés is, hogy – a szinergikus hatások legteljesebb kihasználása érdekében – az Antenna Hungária felügyeletét és tulajdonosi joggyakorlását az elektronikus hírközléshez és az audiovizuális médiához kapcsolódó ágazati feladatok ellátásáért felelős szaktárca lássa el” – mondta Solymár Károly Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lakat alatt a brutális telefonrabló

sze szept 10 , 2014
A Biharkeresztesi Rendőrőrsön 2014. szeptember 8-án 8 óra 45 perckor tett feljelentést egy fiatal lány arról, hogy pár nappal korábban Berekböszörményben odament hozzá egy férfi és a mobiltelefonját követelte. A 17 éves lány ennek nem tett eleget, ezért a férfi megfogta és kicsavarta az áldozat kezét, amelyből kiesett a készülék, […]