Kampány indul a fiatalok digitális immunrendszerének erősítésére

A fiatalok „digitális immunrendszerének” erősítése érdekében indít kampányt az Emberi Erőforrások Minisztériuma az Új Nemzedék Központtal együttműködve – jelentette be Novák Katalin államtitkár.

A család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár az Uránia Nemzeti Filmszínházban tartott rendkívüli osztályfőnöki órán vett részt és bejelentette egy úgynevezett digitális immunerősítő program elindítását. A fiatalokat a digitális téren sok veszély fenyegeti, ugyanakkor a „digitális immunrendszerük” nem elég fejlett – mondta.

Poór Csaba, az Új Nemzedék Központ kommunikációs igazgatója közölte: júniusban telekommunikációs, infokommunikációs, kiberbiztonsági cégek, reklámszakemberek és pszichológusok részvételével elkészítik a fiatalok „digitális immuntérképét” és a „digitális immuncsomagot”, amely alapján a kampány folyik majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ügyfélközpontúságra kell törekedni a közszolgáltatások digitalizációjakor a kormánybiztos szerint

pén jún 2 , 2017
Ügyfélközpontúságra kell törekedni a közszolgáltatások digitalizációjakor, amelyek így kényelmesebbé válhatnak és a rezsicsökkentést is fenntarthatóvá teszik – mondta Bártfai-Mager Andrea postaügyért és nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztos. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. rendezvényén a kormánybiztos kiemelte, hogy a megvalósítás alatt álló projektek néhány éven belül teljesen átalakíthatják többek között a közlekedési […]

És még ez is...