Kalandpálya a porontyoknak: elképesztő mi várja a gyerekeket a nyári táborokban V.

szari-uttorotaborAz iskolaszünet alatt egy gyermek sem akar tanulásról hallani. De új ismereteket szerezni nemcsak tankönyvekből lehet, hanem játékosan, nyári táborokban is. Összeállításunk azoknak a szülőknek kínál különleges megoldásokat, akik szeretnék, hogy gyermekeik később is jól hasznosítható ismeretekkel gazdagodjanak a nyári táborokban, és érdeklődnek a programozás iránt.

IT Camp, kalandpályával
A Magyarország déli felén élő, az informatika iránt érdeklődő gyermekek sem maradnak izgalmas nyári program nélkül. Több szegedi informatikai céggel közösen ugyanis az EPAM nyári tábort hirdetett a térségben élő gyermekeknek. A szegedi Eco parkban minden délelőtt valamilyen játékos szakmai programot tartanak a cégek, délután pedig rengeteg kültéri programlehetőség lesz, például: kalandpálya, airsoft (táblára), kisvasutazás, és rengeteg sport. A gyerekekről animátorok fognak gondoskodni, akik felügyelik és segítik a tábori porontyokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már biztos: többet fognak költeni

hét júl 11 , 2016
A cégeknél felhalmozódó dokumentumok és információk tárolása és feldolgozása egyre komplexebb kihívást jelent a vállalkozások számára a Canon napokban publikált Office Insights 2016 című kutatása szerint. A kutatás eredményeiből kiderül, hogy a fejlődő régiókban a cégek több mint fele (59 százalék) több dokumentumot szkennel ma, mint három évvel ezelőtt, és az […]

És még ez is...