Jurásek Sándor megcsinálta

Jurasek-SandorA Sony Pictures Television (SPT) Networks bejelentette Jurásek Sándor kinevezését a közép-európai régió disztribúciós igazgatói posztjára. Jurásek júniustól a régió budapesti központjában fog dolgozni, ahol John Rossiternek, a közép-európai régió ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel. Jurásek a régióban dolgozó disztribúciós menedzserek csapat vezetőjeként az SPT Networks CE teljes portfóliójának értékesítéséért felel majd.

Jurásek az SPT Networks-höz az Eutelsat Broadbandtől érkezik, ahol regionális értékesítési menedzserként dolgozott. Több mint tízéves menedzseri tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs/média szektorban, ahol főként értékesítéshez kapcsolódó pozíciókat töltött be. Olyan cégeknél dolgozott, mint a PanTel, az HBO vagy az Antenna Hungária, ahol a MinDigTV Extra (DVB-T Pay-TV) bevezetéséért felelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sokszínűségi Egyezményt írt alá az XPAT

sze jún 3 , 2015
A Sokszínűségi Egyezményt írt alá az XAPT Hungary Kft. Az egyezmény aláírása azt jelenti, hogy a vállalat vállalta, hogy a valamilyen formában hátrányos helyzetű dolgozóinak bevonásával dolgozik az őket érő hátrányok leküzdésén. “Tanácsadó cégként, egyszerűen elemi érdekünk, hogy a munkatársaink számára egy nyitott, elfogadó, sokszínű  és rugalmas környezetet tudjunk biztosítani. Az […]
taps