Juncker a digitális gazdaságért felelős portfóliót szánja az új bolgár uniós biztosjelöltnek

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a digitális gazdaságért és társadalomért felelős portfóliót szánja az új bolgár uniós biztosjelöltnek.

A területért felelős biztosnak a 2015-ben elfogadott digitális egységes piaci stratégia végrehajtásának felügyelete a feladata. Mariya Gabrielnek “elő kell segítenie Európa digitális jövőjének megalapozását: az egész kontinenst behálózó telekommunikációs hálózatok és a határokon átnyúló digitális szolgáltatások kialakítását, valamint az innovatív induló vállalkozások létrejöttét – írta közleményében a bizottság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

EMIR-rendszer: soron kívül bírálja el az ügyészség Lázár feljelentését

pén máj 19 , 2017
Megérkezett a Legfőbb Ügyészségre Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek az EMIR-rendszer (Egységes Monitoring- és Informatikai Rendszer) kiépítésével összefüggő szabálytalan közbeszerzések miatt tett feljelentése. Fazekas Géza, a szervezet szóvivője elmondta, a Legfőbb Ügyészség soron kívül továbbítja a feljelentést az illetékes ügyészségnek, amelynek három napja van a feljelentés elbírálására: nyomozást rendelhet el […]

Friss, ropogós