Jövőkész tárolási megoldásokat jelentett be a Dell

merevlemezA Dell bemutatta új adattárolási megoldásait, amelyek segítségével a különböző vállalatok igényeiknek megfelelően, költséghatékonyan adaptálhatják, illetve méretezhetik adatközpontjaikat. A Dell „jövőkész” (Ez nem azt jelenti, hogy csak jövőre képesek üzembe helyezni, hanem, hogy úgy fejleszthető, bővíthető, hogy a jövő igényeit is képes kielégíteni. A -szerk- megj.) megoldásai különböző módszerekkel segítik az egyre növekvő adatmennyiségek kezelését, a vállalat ezért új, belépő szintű, illetve kiemelkedő teljesítményű, nagy sűrűségű tárolótömböket, valamint kibővített szoftveres lehetőségeket és software-defined storage (SDS) modelleket is kínál.

Az új modellek olyan beépített szolgáltatásokat kínálnak, mint a Remote Instant Replay, a Local Instant Replays és a Replay Manager, valamint a SAN-kapacitást optimalizáló többszintű RAID-kezelés. A szoros integráció a gyakori alkalmazáskörnyezetekkel (például Microsoft és VMware) leegyszerűsíti a virtuális adatközpontok kezelését, így a helyi és távoli adatvédelmi szolgáltatások rendszeresen, a teljesítmény csökkenése nélkül készíthetnek pillanatfelvételeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Van remény: a fiatalságot érdekli az informatika

vas jún 21 , 2015
ShareTweetPinShareA fiatalok az olthatatlan információ- és ingerigényüket ma leginkább az interneten élik ki. Filmek, zene, ismeretterjesztés – mindez megtalálható számukra az interneten, részben a közösségi oldalak révén. A kommunikációs csatornák hangsúlyai is egyértelműen az online világ felé tolódnak el. De kétségbe esni nem érdemes: a mai fiatalok egyszerűen ugyanannyira kíváncsiak, […]
oktatás, mobil

És még ez is...