Jövőbe mutató informatikai megoldások a Delltől

DellA Dell a hónap elején új termékeket és megoldásokat jelentette be, amelyek segítenek a szoftveralapú adatközpontok használatára törekvő globális ügyfeleinek a hagyományos és az új alkalmazások követelményei közötti szakadék áthidalásában. A gyártó új egoldásai közé tartoznak az új, egyesített infrastruktúrájú architektúrák, tárolási megoldások és terhelés-specifikus alkalmazások, amelyekkel az ügyfelek átalakíthatják adatközpontjaikat, költséget takaríthatnak meg, és biztosíthatják vállalatuk versenyképességét. A Dell új megoldásai közé tartozik az új Dell PowerEdge FX egyesített architektúra. Az újgenerációs PowerEdge FX architektúra egy 2U méretű egység hat új PowerEdge szerverrel, tárhellyel és hálózati IOA fiókkal, amely kialakítása illeszkedik az FX2 házba, és támogatja a változó munkaterheléseket.

A Dell a hagyományos merevlemezes megoldásokkal megegyező áron elsőként vezette be a tisztán flash-alapú nagyvállalati tárolótömböket, most bejelentette egy új, 15 000 font/20 000 euró áron elérhető Dell Storage SC sorozatú tisztán flash-alapú tömbkonfiguráció megjelenését. Ez az iparág egyik legolcsóbb tisztán flash-alapú nagyvállalati tárolótömbje. A Dell legújabb, ötféle változatban megjelenő 10GbE iSCSI tömbjei vállalatok számára is jó megoldást jelentenek, olyan előnyökkel, mint a dupla méretű gyorsítótárral rendelkező vezérlő, a kétszer annyi port, vagy az előző generációs tömbökhöz képest akár hatszoros teljesítménynövekedést hozó új hibrid tömbök.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A szabad választásé a jövő

hét nov 24 , 2014
A UNIT4 friss felmérése szerint a válaszadók 45 százaléka a mobil technológiákat, harminc százalékuk pedig az üzleti analitikát jelölte meg arra kérdésre, hogy vajon mely technológiai trendnek lesznek a legnagyobb hatásúak az előttünk álló két év üzleti folyamataira. A UNIT4 ügyfeleinek egyöntetű véleménye szerint a cloud alapú és a helyszíni elérésű […]

Friss, ropogós