Jönnek az új ThinkPad Yogák

thinkpadA Lenovo bejelentette ThinkPad Yoga portfóliójának megújítását. A ThinkPad Yoga 260 és 460 több üzemmódú kivitelnek köszönhetően mindig a feladatnak leginkább megfelelő használati módot választhatják. Az olyan egyedülálló funkciók, mint az LTE-nél háromszor gyorsabb LTE-A vezeték nélküli kapcsolat, valamint az opcionális ujjlenyomat- és smartcard-olvasó maximális adatvédelmet és produktivitást nyújt útközben is. A még pontosabb, újratölthető ThinkPad Pen Pro tovább gazdagítja a Windows 10 használati élményét, és a Lenovo WRITEit alkalmazással együtt forradalmasítja a ThinkPad Yoga kezelését. (Hiába no, a permanens forradalom korát éljük az informatikában. A -szerk- megj.)

Az éjfekete és ezüst színben megvásárolható új termékek a legújabb, hatodik generációs Intel Core processzorokkal, 16 GB-ig terjedő kapacitású memóriával és a Yoga 260 esetében opcionálisan rendelhető, PCIe felületű SSD meghajtókkal érkeznek a lehető legjobb több üzemmódú teljesítmény elérése érdekében. Az asztali üzemeltetés minden korábbinál egyszerűbb és hatékonyabb az új OneLink+ Docknak köszönhetően, amelynek megkétszerezett, 33 Gb/s-ig terjedő átviteli sebessége lehetővé teszi 4K megjelenítők és más eszközök csatlakoztatását egyetlen kábelen keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kiderült, hogy a 3D nyomtatás segíti a termékfejlesztést

hét szept 14 , 2015
Az európai hi-tech cégek jelentős növekedésre számítanak iparágukban, és már most készülnek is erre, mikor ellátási láncaik kiépítésénél a tényezők szélesebb körét veszik figyelembe – derül ki a UPS logisztikai vállalat ötödször megjelenő éves „Change in the (Supply) Chain” (CITC) kutatásának európai eredményeiből. A felmérésből kiderül, hogy a 3D nyomtatás hasznos […]

Friss, ropogós