Jönnek az LG Google Home-kompatibilis háztartási gépei

Az LG Electronics (LG) hálózatba kapcsolható háztartási eszközei a Google Home-on keresztül a Google Asszisztenssel könnyű és azonnali összekapcsolódást kínálnak.

Az LG bejelentette, hogy egy olyan, okos eszközökből álló termékcsaláddal lép a piacra, melynek tagjai teljes mértékben kompatibilisek a Google személyi asszisztensével. Az új háztartási eszközök a Google Home-on keresztül a legmodernebb hálózatba kapcsolhatóságot és kényelmet biztosítják a mai okos otthonokban. A Google Home-kompatibilis eszközök értékesítése ebben a hónapban az Egyesült Államokban kezdődik meg, mégpedig az LG prémium kategóriás okos és összekapcsolható eszközeivel, köztük az LG SIGNATURE luxuskategóriás mosógéppel és szárítógéppel, hűtővel, sütőkkel, légtisztítóval, továbbá egy LG légkondicionálóval és egy robotporszívóval. A további piacokon az egyes készülékek elérhetőségének idejét a bevezetéskor jelentik majd be.

A Google Home-mal a felhasználók a Google Asszisztens összes funkcióját elérik majd a csatlakoztatott LG berendezéseken keresztül. A Google Home-mal való kompatibilitás kézzelfogható előnyöket nyújt, miközben még könnyebbé teszi a kapcsolt készülékek használatát. Az LG SIGNATURE mosógépen például a felhasználók menet közben ellenőrizhetik, mennyi idő van hátra az egyes mosási ciklusokból, utasíthatják LG SIGNATURE hűtőszekrényüket, hogy több jeget készítsen, vagy módosíthatják a légkondicionáló hőfok-beállításait, mindezt egyszerű szóbeli parancsokkal, a Google Home hatókörén belül bárhonnan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Albacomp eCall eszközöket fejleszt

vas máj 28 , 2017
Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. egymilliárd forint összköltséget meghaladó innovációs fejlesztés keretében gépjárművekbe utólag beszerelhető eCall fedélzeti eszközt és kommunikációs rendszert fejleszt, amihez 678,85 millió forint uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban. A székesfehérvári cég közleménye szerint a projektet az Albacomp a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel […]

Friss, ropogós