Jönnek a Netflix által ajánlott Panasonic televíziók

NetflixA Panasonic bejelentette, hogy 2020-as OLED és LCD televízióinak többsége, egészen a HX800 modellekig rendelkezik a Netflix Recommended TV ajánlással.

„A Panasonic mindent megtesz azért, hogy a nézők a lehető legtökéletesebb élményt élvezhessék. Közvetlenül a Netflixszel működünk együtt, hogy minél pontosabban jeleníthessük meg a tartalmakat,” nyilatkozta Paul Darch, a Panasonic Marketing Europe televíziós részlegének vezetője. A Netflix Recommended TV minősítés egy teljesítményt, felhasználóbarát kezelést és egyéb funkciókat felmérő, alapos vizsgálat eredménye, és célja, hogy segítsen a vásárlóknak olyan televíziót választani, amely a legjobban képes átadni a Netflix-élményt. A filmrajongók számára tehát egy Panasonic televízió a legjobb választás hiszen azon kevés televíziók közé tartozik, amelyek nem csupán Netflix Recommended TV ajánlással rendelkeznek, de támogatják a Netflix Calibrated Mode funkciót is, amely úgy konfigurálja a televízió képernyőjét, ahogyan az utómunkálatok során a filmalkotók konfigurálják saját monitoraikat, hogy a filmstúdiók képminősége beköltözhessen az ön nappalijába is.

Netflix Recommended TV ajánlással rendelkező Panasonic televíziók

OLED televíziók
HZ2000 sorozat
HZ1500 sorozat
HZ1000 sorozat

LCD televíziók
HX940 sorozat
HX900 sorozat
HX800 sorozat

Netflix Calibrated TV funkciót támogató Panasonic televíziók
OLED televíziók
HZ2000 sorozat
HZ1500 sorozat
HZ1000 sorozat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

E-sport: vége a második versenyszezonnak

hét aug 10 , 2020
Véget értek a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második évadának küzdelmei. A 2019/2020-as évad 8 versenyszámában összesen 7696 játékos- és 802 csapatnevezés érkezett. A bajnokság 410 órányi online közvetítései 720 ezer nézőt vonzottak és 1,3 millió élő megtekintést generáltak a versenyidőszakban. Bár a sportélet leállt a koronavírus következtében, az e-sportokra […]
játék

Friss, ropogós