Jönnek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Nokia 215 4G és a Nokia 225 4GA Human Mobile Devices (HMD) bemutatta új, nem túl okos, nyomógombos telefonjait, a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékeket.

A HMD trendinek szánt telefonjaival garantált a digitális kikapcsolódás. Végre lehetséges, hogy a közösségi médiától telítődött Z generáció tagjai is megéljék a pillanatot, és egy időre digitális detox módba kapcsoljanak. A gyártó szerint a készülékek használata gyors és rendkívül egyszerű.

A Nokia 225 4G 2,4 hüvelykes LCD-kijelzővel, 0,3 MP-es vakus kamerával rendelkezik, amely ma már a vicc kategória, de a gyártó szerint tökéletesen alkalmas Lo-fi YK2 stílusú képek készítésére. Bluetooth-csatlakoztathatósággal, 1450 mAh akkumulátorral akár 9,8 óra beszélgetési idővel, két trendi színben, rózsaszín és sötétkék változatban lesz elérhető.

A Nokia 235 4G minden, ami a Nokia 225 4G, csak valamivel nagyobb kijelzővel. A készülék kétmegapixeles hátlapi kamerával érkezik, és három különböző színben; kék, fekete és lila változatban lesz elérhető. A triót a Nokia 215 4G teszi teljessé, amely egy ízig-vérig klasszikus telefon – egyszerre stílusos és tartós. Barack, fekete és sötétkék színben lesz elérhető. ​ És persze aggodalomra semmi ok – mindhárom készüléken fut majd a Snake.

„A Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G gyönyörű, alkalmazkodó funkciókkal rendelkező, zsebben is komfortosan hordható mobiltelefonok. A HMD-nél a fogyasztók igényeinek megfelelő készülékek fejlesztése a célunk. Vannak, akiknek olyan telefonra van szükségük, amivel könnyebben “kikapcsolhatnak”, és a digitális zajtól mentesen megélhetik a valódi pillanatot” — jelentette ki Adam Ferguson, a HMD Insight, Proposition and Product Marketing részlegének globális vezetője.

A Nokia 225 4G sötétkék, a Nokia 235 4G kék, lila és fekete, Nokia 215 4G fekete színben lesz elérhető Magyarországon május közepétől.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

SZBK: Sejtfelismerésre használják a mesterséges intelligenciát

hét máj 6 , 2024
ShareTweetPinShareEgyes sejtek felismerésére és elkülönítésére dolgoztak ki mesterséges intelligenciát (MI) használó megoldást a Szegedi Biológiai Kutatóközpont (SZBK) munkatársai egy nagy nemzetközi konzorcium részeként. Az SZBK az amerikai Broad Institute, valamint a Chan Zuckerberg Initiative támogatását is élvező projektjében végzett kutatómunka célja, hogy a lehető legtökéletesebbre fejlessze azt a korábban kidolgozott, […]
T-sejt

És még ez is...