Jönnek a Canon új multifunkciós monokróm plotterei

plotterA Canon négy új monokróm, nagy formátumú nyomtatót mutatott be, amelyek az Océ PlotWave 345, 365, 450 és 550 típusjelzést viselik. A kifejezetten az építészet, gépészet és építőipar területén, illetve a feldolgozóiparban való használatra készült, nagy teljesítményű PlotWave-eszközökkel egyszerűen lehet nagy mennyiségű műszaki dokumentumot is feldolgozni. A legújabb Océ PlotWave-sorozat masszív kialakítása professzionális fekete-fehér nyomtatást tesz lehetővé, de feleannyi elektromos áramot fogyaszt, mint egy átlagos plotter. Az Océ Radiant Fusing technológiának köszönhetően az új nagy formátumú nyomtatók nyugalmi állapotból harminc másodperc alatt végeznek a nyomtatási feladattal. Ezáltal akár napi egy órányi időt is megspórolhatnak a felhasználóknak.

Az új berendezésekkel a felhasználók színesben szkennelhetnek, és másolhatnak dokumentumokat. A készülékek támogatják az Océ Publisher Select 2-t, amellyel egyszerre több műszaki dokumentum elkészítését és kinyomtatását is kezelni lehet. A “nyomtatási előnézet” funkció nyomtatás előtt kiemeli az esetleges hibákat, és egyszerűvé teszi a pontos végeredményhez szükséges beállítások módosítását. A beépített Océ online hajtogatási funkció az Océ PlotWave 450/550 esetén egy gombnyomásra professzionálisan összehajtogatott dokumentumokat eredményez. Az új modellekben megtalálható következő generációs Océ Radiant Fusing technológia révén olyan jó minőségű dokumentumokat lehet előállítani amelyek a beltéri és szabadban történő fokozott igénybevételt is elviselik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Samsung teljesen új élményeket kínál

hét máj 30 , 2016
A Samsung Electronics bemutatta a „Vanuatu Dreams” című, 360 fokos virtuális valóság filmet. A nézők Samsung Galaxy okostelefonjuk és az Oculus támogatásával fejlesztett Samsung Gear VR készülékük segítségével teljesen új élményeket szerezhetnek az olimpiai strandröplabda világáról. A „Vanuatu Dreams” a 2016-os riói nyári olimpiai játékokhoz készített film. Az alkotás online, […]
Samsung

Friss, ropogós