Jónak tűnik az LG 3D-s monitora

Az LG Electronics szemüveg nélküli CINEMA 3D monitora megkapta az Underwriters Laboratories (UL) termékbiztonsági tanúsítványát. Az LG D2500-as monitor öt különböző vizsgálat után kapta meg a hitelesítési tanúsítványt az UL-től: az első vizsgálat a 2D színkarakterisztikára, a második a 3D színkarakterisztikára, a harmadik a 3D kontrasztra, a negyedik a 3D szellemkép effektusra, az ötödik pedig a 3D függőleges látószögre vonatkozott.

Az LG D2500 modellben alkalmazott Parallax Barrier technológia az LCD panel elé rögzített fényblokkoló sávok segítségével teremti meg a mélységérzetet, amelynek hatására különböző képet lát a bal és a jobb szem. Az optimális 3D képminőség érdekében az LG D2500 fejkövető technológiája egy beépített webkamera segítségével valós időben követi a néző fejének és szemének helyzetét. A kapott adatokból állítja be a 3D képeket a felhasználó látószögének és a CINEMA 3D monitortól való távolságának megfelelően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

2011 az SAP rekordéve

vas jan 29 , 2012
Az elmúlt évben az SAP szoftver- és szoftverekkel kapcsolatos szolgáltatásokból származó árbevétele 11,32 milliárd eurót tett ki, ami 16 százalékos növekedést jelent a 2010-es 9,79 milliárd euróhoz képest. A szoftvereladásból származó árbevétel 3,97 milliárd euró volt, ez 22 százalékos növekedés az elmúlt évhez viszonyítva. A társaság teljes árbevétele 14,23 milliárd […]