Jön az új ZTE Blade

zte-blade-v7-liteA ZTE Blade V7 Lite-ot fémházba szerelik, kamerája jó minőségű, hátlapi ujjlenyomat-olvasóval is felszerelték, Android 6.0-t futtat, és alapból 2 év garancia jár hozzá.

A mai igényekhez igazított felszereltséggel tér vissza a hazai okostelefon-piacra a ZTE Blade. Míg elődeinek háza még műanyagból készült, az új V7 Lite modell már a drágább készülékekre jellemző, szálcsiszolt fémházzal rendelkezik. Az egyszerre két SIM-kártyát is fogadni képes (dual SIM) készülék bruttó 50 ezer forint alatti áron kapható, a törvényben előírt 12 hónap helyett 24 hónapos gyári garanciával. AV7 Lite 5 colos érintőkijelzője HD-felbontású, a színhűségről pedig az IPS technológia gondoskodik. A hátlapon lévő bekapcsológomb egyben ujjlenyomat-olvasó, amellyel a képernyőzár sokkal gyorsabban és egyszerűbben feloldható, mint a hagyományos PIN-kódok begépelésével.

A ZTE Blade V7 Lite hátlapi kamerája 13 megapixeles fotókat és full-HD felbontású videókat képes rögzíteni, és ledes villanóval is fel van szerelve, hogy sötétben se kelljen lemondani a jó képekről. A gyártó a szelfikamerára is nagy hangsúlyt fektetett, az új modell 8 megapixeles felbontással érkezik. A készülék négymagos Mediatek processzorán az Android 6.0 rendszer is fürgén fut, a beépített 8 gigabájtos háttértár kapacitását pedig külön megvásárolható microSD-kártyákkal akár további 256 gigabájttal is ki lehet bővíteni. Nem maradt le a telefonról a szabványos minijack fülhallgató-csatlakozó, a töltés pedig hagyományos microUSB kábellel történhet. A V7 Lite támogatja a 4G-t, az itthon használatos összes rádiófrekvencián, 2500 mAh kapacitású akkumulátora pedig egész napra elegendő üzemidőt biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Idén a magyar vállalatok 40 százaléka vesztett adatot

csü nov 24 , 2016
A Kaspersky friss jelentése szerint Magyarországon a vállalkozásoknak mindössze kevesebb, mint a fele ért egyet azzal, hogy fontos a számítástechnikai biztonság. Manapság minden vállalat szembesül a kiberbűnözés valamilyen formájával, sőt mi több az elmúlt 12 hónapban a magyar vállalkozások negyven százaléka tapasztalt adatvesztést egy támadás eredményeként. A vizsgált időszakban a […]
Kaspersky

Friss, ropogós