Jön az új Philips 279C9 monitor

Több képernyőAz MMD a Philips monitors márka licencpartnere bemutatta az új Philips 279C9 LCD képernyőt, a 27 hüvelykes (68,47 cm) monitort. Az új monitor egy káva nélküli kialakítású modell, amelynél a képernyőt körbevevő keret elhagyása hatalmas képet és ezzel párhuzamosan zökkenőmentes többmonitoros elrendezések lehetőségét eredményezi. A modell C-típusú USB csatlakozóval rendelkezik, így a felhasználó szuper sebességgel vihet át adatokat és ezzel egy időben töltheti is a laptopját. A monitor rendelkezik továbbá egy DisplayPort, két HDMI és négy USB 3.2 csatlakozóval is.

Az IPS panel extra széles, 178/178 fokos betekintési szöget tesz lehetővé. A gyártó szerint az IPS ezen felül élénk színekkel rendelkezik és páratlanul éles képet nyújt, így nem csupán fotók nézéshez, szerkesztéséhez, filmekhez és webes böngészésre ideális, de olyan professzionális alkalmazásokhoz is, amelyek minden esetben színpontosságot igényelnek. Mindezek mellett UltraClear 4K UHD (3840×2160) felbontásával, 1,07 milliárd színével és VESA-tanúsítvánnyal rendelkező DisplayHDR 400 támogatásával a a kijelző minden részletét megjelenít. A monitor támogatja az AMD FreeSync technológiát, valamint a képjavítást szolgáló SmartImage játék üzemmódot.

A Philips 279C9 monitor már kapható a szaküzletekben 529 euro ajánlott fogyasztói áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

5G: most, hogy a Huawei egyre több országból kiszorul, hasít az Ericsson

pén aug 14 , 2020
Az Ericsson aláírta a századik távközlési szolgáltatóval kötött kereskedelmi 5G szerződését. A száz szerződés közül 56 már üzemel. Az Ericsson Magyarországon is megkötött már hasonló megállapodást, a Magyar Telekom kereskedelmi 5G hálózata az Ericsson harmincadik élő hálózatindítása volt a világon. A társaság a századik kereskedelmi 5G szerződést a szlovén Telekom […]
Börje Ekholm, az Ericsson elnök-vezérigazgatója