Jön az Olvasás Éjszakája, lassan, de készül a Magyar Telekom közösségi e-regénye

ebookAz október 18-án megrendezendő Olvasás Éjszakája eseményre a Magyar Telekom egy közösségi e-könyvvel készül. Az akció célja, hogy közelebb hozza az írót az olvasóhoz és az olvasókat az alkotáshoz. A közös alkotómunka során Ungvári Tamás és Kelecsényi László szerzőpáros végigvezeti az érdeklődőket az e-könyvírás folyamatán — miközben az olvasók menet közben szavazatukkal befolyásolhatják az e-regény alakulását. Minden fejezetecske követően kétfelé ágazik a cselekmény, amely pontoknál az érdeklődők szavazataikkal dönthetnek a regény főhőseinek további sorsáról.

A végső, befejező epizódot az Olvasás Éjszakája programsorozat részeként a szerzők jelenlétében, a budapesti Akvárium Klubban lehet megismerni. Az elkészült mű pedig később díjmentesen letölthető lesz a Telekom txtr e-könyv áruházából. A történet menetét befolyásoló szavazatokkal ráadásul még közelebb lehet kerülni az e-könyvek világához: ugyanis minden szavazó 15 százalékos kedvezményre jogosító Telekom txtr e-könyv vásárlási utalványt kap, ezen kívül a Telekom öt txtr Beagle e-könyvolvasót is kisorsol közöttük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Facebookon folytatódik az Alkonyat-sorozat

vas okt 5 , 2014
Nem a moziban folytatódik az Alkonyat-széria: a vámpír-vérfarkas történet rövidfilmekkel gazdagodik a Facebookon – ismertette a The Hollywood Reporter nyomán az MTI. Az Alkonyat-filmeket gyártó Lionsgate, a filmeket ihlető könyvek szerzője, Stephenie Meyer és a Facebook ugyanis megállapodást kötött arról, hogy a születő kisjátékfilmeket kizárólag a közösségi hálón mutatják be. […]