Jön az EVOLVEO univerzális hangfala

A strapatelefonjairól ismert cseh gyártó, az EVOLVEO új piaci szegmensbe lépett be, miután piacra dobta bluetooth “hangfalát”.

Az EVOLVEO ARMOR XL3 kültéri Bluetooth hangfal egy multifunkciós eszköz, ami olyan funkciókat tartalmaz, mint a Bluetooth hangfal, mp3 lejátszó, LED vakufény, FM rádió, Power Bank és kihangosítás. Az eszköz gumírozott felületének köszönhetően ellenáll az esőnek és a fröccsenő víznek is. A csomagban található egy kerékpáros rögzítő, amelynek a segítségével a hangfal kerékpárra is könnyen felszerelhető. A szerkezet a 40 mm-es neodymium dinamikus HD sztereo hangszórókkal rendelkezik. A hosszan tartó működés érdekében egy nagy kapacitású, 4000 mAh akkumulátort, és Bluetooth 4.0-szabványú csatlakozást kapott. Az eszközt töltőként is hasznosítható a Power Bank funkció segítségével. Számítógéppel is használható, USB kábellel összekötve micro SD kártya olvasóként vagy külső PC hangfalként is működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Deutsch: már csak egy kicsit kell kitartani, azután minden köznevelési intézményben lesz szélessávú internet

pén szept 1 , 2017
Legkésőbb a 2018/19-es tanév végére Magyarország minden köznevelési, szakképzési intézményébe eljut a szupergyors internetszolgáltatás a nagy sávszélességű adatátviteli lehetőséget biztosító kapcsolaton keresztül, valamint az épületen belüli wifi-rendszerek is kiépülnek — jelentette ki a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos. Deutsch Tamás elmondta, hogy a fejlesztések hátteret biztosítanak majd a digitális […]

És még ez is...