Jön az ADATA SD700 3D NAND SSD külső meghajtója

adata-sd700Az ADATA Technology bemutatta az SD700 külső meghajtóját.

Az SD700-ban elsőként jelennek meg a 3D NAND technológiával gyártott SSD chipek. Az eszköz IP68 víz és porálló és masszív kialakításából adódóan katonai minősítésű ütésállósággal rendelkezik. Az SD700 USB 3.1 Gen 1 csatlakozó használ, így használhatjuk Windows, Mac OS és Android eszközökkel is. Sebessége elérheti a 440MB/s olvasási és az akár 430MB/s írási sebességet is. Amellett, hogy számtalan eszközzel kompatibilis, az SD700 nagyon könnyű, súlya mindössze 100 g a mobilitás érdekében.

Az ADATA egyre több termékében használja a 3D NAND technológiát, ami gyorsabb, megbízhatóbb és energiahatékonyabb is mint a tradicionális 2D NAND. Az SD700 elérhető 256 GB, 512 GB és 1 TB méretben ráadásul nagyon versenyképes áron, hogy a legjobb ár/érték arányú eszközt választhassák a felhasználók, mint a régebbi nem 3D NAND SSD-k esetében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Beattörténeti blog indul

pén nov 18 , 2016
Volt egyszer egy beatkorszak címmel beat-, pop- és rocktörténeti blog indul az NKA Cseh Tamás Program Könnyűzenei Örökség Megőrzése Alprogramja keretében. A felület legendás zenekarok és koncerthelyek, valamint kevésbé ismert, de meghatározó háttéremberek bemutatását tűzte ki célul. Az olvasók történeteit is várják – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel. Az […]