Jön az Acer K650i LED projektor

Acer-K650iAz Acer bejelentette legújabb projektorát, a K650i modellt. A felsőkategóriás termék 1080p LED alapokra épül. Használata lehetővé teszi, hogy a felhasználók kiépítsék segítségével saját házimozi rendszerüket. Az új projektor tartalmazza az Acer DynamicBlack, LumiSense+, ColorPurity+, ColorBoost 3D és ColorSafe II technológiáit, valamint a teljesen új TI TRP DMD technológiákat is. Mindezek által valódi és hű színek jeleníthetők meg, intelligens fényerő szabályozással.
Az Acer K650i projektor támogatja az MHL technológiát, tehát a mobileszközök, mint például az oksotelefonok vagy tabletek egyszerűen kapcsolódnak az eszközhöz, kivetítve az éppen futó játékokat, videókat, vagy épp aktuális prezentációnkat. A vezetéknélküli vetítés is megvalósítható, ehhez egy opcionális dongle megvételére van szükség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ebben világelső a Fuji Xerox

pén júl 29 , 2016
Ma már néhány 3D-s nyomtató alkalmas arra is, hogy bonyolult belső struktúrával rendelkező tárgyakat nyomtassanak velük. Viszont többek közt a szín, és anyaghasználat terén a 3D-s nyomtatóknak akadnak még korlátai. Ezt felismerve a Xerox és a Fuji japán vegyesvállalata, a Fuji Xerox, illetve a tokiói Keio Egyetem szakemberei együtt kidolgozták […]

Friss, ropogós