Jön a ZyXEL USG Extreme sorozat

biztonsagÚj, egységes biztonsági rendszert vezetett be a piacra a ZyXEL. Az USG Extreme sorozat tagjai átfogó védelmet kínálnak vállalkozások számára, biztosítva a folyamatos kommunikációt, valamint a rejtett kódok és vírusok állandó szűrését. A ZyXEL USG 1900/1100 átjárói egységesen kezelik a hálózatok biztonsági műveleteit. Az eszközök hatékony megoldást kínálnak a webes applikációk ellenőrzésére és blokkolására, elősegítik a folyamatos és akadálymentes munkavégzést, amivel hosszú távon növelni képesek a vállalkozások produktivitását.

A ZyXEL USG Extreme sorozatát egy erős multi-core platformra tervezték, támogatja a mobil-szélessávot, és az usb modemek széles kínálatát a hátsó wan csatlakozókon keresztül. Biztonsági jellemzői egészen a továbbfejlesztett ssl ellenőrzésig terjednek, amivel blokkolni képesek a kódokba rejtett vírusokat és a rosszindulatú programokat.

A rendszerhez tartozó Új Generációs Tűzfalak (NGFW) átfogó anti-malware védelemmel hatékony irányítást tesznek lehetővé az olyan népszerű webes alkalmazások felett, mint a Facebook, a Google Apps, a Netflix vagy más vezető intelligens applikáció-technológiák. A széria integrált wlan kontrollerével egyszerre 18 hozzáférési pontot képes menedzselni. A ZyXEL ap kontroller technológiával integrálva a wifi lefedettséget a szükséglettel arányosan növeli a kulcsfontosságú területeken, mint pl. a meeting szobák vagy a recepció — áll a tajvani gyártó közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Apokalipszist jósol a Kaspersky Lab

sze dec 3 , 2014
A kiberbűnözők magabiztossága egyre csak nő: eddig a banki szolgáltatásokat felhasználói oldalról támadták – úgy tekintették, hogy ők a leggyengébbek a biztonsági láncban. Azonban a Kaspersky Lab szakértői arra számítanak, hogy jövőre már célzottan a bankok ellen indíthatják a támadásokat, és a csalók nem fognak itt megállni. Attól tartanak a […]