Jön a Skype Windows Phone-ra is

Hamarosan felkerülhet a Marketplace-re a Skype, a legnépszerűbb VoIP szolgáltatás. Közismert, hogy a Microsoft felvásárolta a Skype-ot — a legújabb hírek szerint (ami egy bizonyára  nem véletlenül „megszellőztetett” információ hírre épül) már készül a szoftver Windows Phone-ra szánt változata is. A program béta-verzióját már tesztelik, ami egyben azt jelenti, hogy már csak némi hibajavítás, valamint a finomhangolás van hátra.

Az eredeti tervek szerint a tesztverziót a felhasználók egy zártkörű csoportja is kipróbálhatta volna, de végül a „test-branch”-ot a projekten dolgozó munkatársak körére  korlátozták. A kiszivárgott hírek szerint nyár elejétől lesz elérhető a Skype okostelefonokon futtatható kliense.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lebukott a harmadik NASA-hacker

csü febr 2 , 2012
ShareTweetPinShareA szervezett bűnözés és a terrorizmus ellen küzdő román DIICOT nyomozó hatóság emberei az FBI-al együttműködve nemrég letartóztattak és kihallgatásra Bukarestbe szállítottak egy újabb, immár harmadik NASA-hackert – aki Butyka Róbert és Victor Faur példáját követve Amerika-ellenes támadásokkal vonta magára a hatóságok figyelmét. A TinKode netes álnevet használó Razvan Manole Cernaianu […]
ZX-81

És még ez is...