Jön a Samsung Galaxy A új szériája

Samsung-galaxy-6A Samsung Electronics bemutatta legújabb Galaxy A okostelefonjait, amelyeknek a forgalmazását december közepétől kezdik meg. A Samsung Galaxy A (2016) készülékek három kijelző méretben kínálja a gyártó: az A7 5,4 colos, az A5 5,2 colos, míg az A3 4,7 colos képernyővel kerül majd piacra. A Galaxy A (2016) széria is megörökölte a Samsung Galaxy vonalra jellemző fém-üveg külsőt. A Galaxy A5 és A7 (2016) támogatja a Samsung egyedi, gyakorlatilag bárhol alkalmazható egyszerű és biztonságos mobilfizetési megoldását, a Samsung Pay-t. A Samsung Pay-t ujjlenyomat ellenőrző védi és teszi biztonságossá, maga a funkció pedig a mágneses adatátviteli technológián és NFC-n alapul.

A Galaxy A (2016) készülékek továbbfejlesztett kamerát kaptak, ezzel élénkebb színvilágú, élesebb fényképek és videók készítését téve lehetővé. A rendszer része egy fejlett optikai képstabilizátor (OIS), valamint egy első és hátsó F1.9 objektív is, amik megakadályozzák a képek elmosódását, és lehetővé teszik a jó minőségű fotók készítését sötétebb fényviszonyok mellett is. A Samsung gyorsindító funkciójával a kamera kevesebb mint egy másodperc alatt használatra kész, illetve kiváló minőségű szelfik is készíthetők, hála a Széles Szelfi, a Palm Selfie és a beépített Szépítő Effektek funkcióknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Kaspersky Lab közzétette legújabb, online pénzügyi csalásokról szóló jelentését

pén dec 4 , 2015
A vállalkozások hatvan százalékát legalább egy olyan it-biztonsági incidens érte, amely pénzügyi veszteséghez vezetett, derül ki a Kaspersky Lab legújabb jelentéséből. A globális felmérésben több mint 5500 vállalati vezető és szakember vett részt, összesen huszonhat országból. A kibertámadások okozta közvetlen pénzveszteség problémája mára fő kérdéssé vált az üzleti it-biztonság megteremtésében, a csalás […]
Mátrix