Jön a nagy roamingdíj-csökkentés

roaming2014. július 1-től tovább csökkennek az Európai Unió, valamint Izland, Norvégia és Lichtenstein területén a mobiltelefonálás, sms-küldés és mobilinternetezés díjai, amelyeket a magyarországi mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell. Az unión belüli barangolás esetén a kezdeményezett hívásindítás díja majdnem 18 százalékkal, a fogadott hívásoké megközelítőleg 27 százalékkal, az sms-küldéseké 23 százalékkal csökken.

A legnagyobb mértékben a külföldről bonyolított adatforgalom kiskereskedelmi ára csökken az Európai Unióban és három másik európai országban: egy megabájtnyi adatforgalomért a jelenlegi 171,5 forint helyett 78,3 forintot kell majd fizetni. A mobiltelefonról indított hívások percenként 91,4 forint helyett 74,4 forintba, a fogadott hívások percenként 26,6 forint helyett 19,5 forintba kerülnek majd, a küldött sms-ek darabára pedig 30,4 forintról 23,5 forintra csökken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gold Certified LS Retail partner lett az XAPT

pén jún 6 , 2014
Az XAPT Csoport Gold Certified minősítésű LS Retail partneri címet kapott. A partneri viszony kialakításának köszönhetően az XAPT a jövőben kiemelten tud a kiskereskedelmi szektorra fókuszálni, legalábbis regionális szinten. A Microsoft Dynamics alapú kiskereskedelmi megoldást forgalmazó LS Retail idei partnerkonferenciáján számos termékújdonságot mutattak be és ismertették a következő időszak várható […]

Friss, ropogós